BIZNIS DAME SRBIJE 2010. GODINE

21/03/2011

   Pod pokroviteljstvom dr Slavice Đukić Dejanović, u okviru projekta „Uspešne žene Srbije“, u organizaciji Kluba privrednih novinara, 21.03.2011, u Skupštini Srbije održana je manifestacija„Biznis dame Srbije".
Tom prilikom uručena su priznanja damama koje su u biznisu iskazale svoju kreativnost i damama koje su od svoje kreativnosti napravile biznis.
 

   Zašto ova manifestacija Uspešne žene Srbije?

 

   Zato što je danas više nego jasno da u ovom svetu dominacije muškaraca, žene u Srbiji imaju šta da kažu, posebno zato što u trenutku kada se, i na globalnoj sceni, suočavamo sa velikim izazovima na koje, čini se, nedostaju pravi odgovori, posebno vizija. Dobitnice priznanja „Biznis dame“ su se dokazale postignutim rezultatima u svim sferama, od organizacije i realizacije projekata, do učešća u realizaciji projekata iz oblasti ekologije, kao i formiranja i plasmana domaćih brendova. Svoju kreativnost iskazale su i u produkciji, književnosti, muzici...

 

   Priznanje Biznis Dama 2010. dobile su pored ostalih i nekoliko članica KLUBA PRVIH ŽENA i to: Ivana Zeljković, generalni sekretar Privredna komora Beograda i predsednica Kluba Prvih žena; Gordana Dostanić,direktor, Beogradska berza,; Merima Njegomir umetnica i urednik u Radio Beogradu.

Komentari(0)
Napiši komentar
Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti.
Zbog spama
unesite kod: