DONATORSKA VEČERA UDRUŽENJA „KLUB PRVIH ŽENA“

30/11/2012

   Udruženje “Klub Prvih žena” je u petak 30. novembra 2012. godine u hotelu Metropol održalo „Donatorsku večeru“, dešavanje kojim poslovne žene, članice Udruženja, nastavljaju svoje humanitarne aktivnosti.

Odlukom Organizacionog odbora, prikupljena sredstva će se upotrebiti za nabavku aparata namenjenog genetskom ispitivanju kancera dojke (NanoDrop2000), a biće doniran Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Cena ovog aparata je 13.027 evra, a njegovom kupovinom pomoći ćemo da naši lekari još uspešnije postavljaju rane dijagnoze ove opake bolesti.

   U okviru donatorske večere održana je modna revija venčanica i večernjih haljina naše istaknute kreatorke Vladanke Celić, koje su nosile članice Kluba, kao i prikladan kulturno umetnički deo, u kojem su nastupili Sergej Ćetković i članice Kluba Merima Njegomir, Tamara Nikezić i Mina Lazarević uz pratnju ansambla Danila Vasića. ( grupna slika u vencanicama)

   Donatorskoj večeri su prisustvovali najviši državni funkcioneri, predstavnici diplomatskog kora, domaćih i međunarodnih institucija, privrednici, predstavnici kulturnog života i medija.
 

Komentari(0)
Napiši komentar
Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti.
Zbog spama
unesite kod: