KONFERENCIJA , Kragujevac

21/03/2014

   “Klub Prvih žena” imao je zadovoljstvo da se predstavi na konferenciji "Ženski recept za krizu", koja se održala u organizaciji Udruženja poslovnih žena "VIZIJA" 21. i 22. marta 2014. godine u Kragujevcu. U cilju afirmacije evropskih vrednosti posvećenih ženskom preduzetništvu, konferencija je okupila brojne predstavnike poslovnih udruženja iz Srbije i regiona. Članice Kluba Prvih žena Marija Rašeta Vukosavljević, Vladanka Celić i Jovana Majstorović predstavile su rad Kluba, kao i put uspeha i razvoja poslovne žene i njenog mesta u društvu koje je diskriminiše.

   U radu konferencije učestvovali su predstavnici javnog, poslovnog, kulturnog i političkog života Srbije, zemalja iz okruženja i cele Evrope i uzeli učešće na teme: rodne ravnopravnosti, kreativna industrija-ideje, vizije, projekti Lokalne samouprave i njihova uloga u izgradnji ambijenta novog zapošljavanja, posebno žena, subregionalna saradnja civilnog sektora i jačanje institucija, razmena iskustva o poreskoj politici u Srbiji i drugim zemljama.

    Posebno zapaženo predstavljanje i motivacioni govor imala je Medi Sharma iz evropskog socijalnog i ekonomskog komiteta koja je nadahnula i dala podstrek ostalim učesnicama da budu istrajne i uporne u svojoj karijeri i privatnom preduzetništvu.

Komentari(0)
Napiši komentar
Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti.
Zbog spama
unesite kod: