SEMINAR,Privredna komora Beograd

03/07/2012

   U prostorijama Privredne komore Beograda, 3. jula 2012. godine, održan je seminar na temu: "PREGOVARANJE NA INTERNETU I STRATEGIJA INTERNET PREGOVARANJA I PRODAJE". Seminar su organizovali: Udruženje informatičke delatnosti i Zajednica preduzetnika Privredne komore Beograda, Udruženje "Klub prvih žena", a u saradnji sa kompanijom ''Nesk WebArt''. Pomenuti događaj je okupio blizu 200 privrednika iz Beograda, Vojvodine i cele Srbije.

Tema seminara je okupila rukovodeću strukturu i izvršni menadžment malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i veliki broj preduzetnika, koji su putem seminara dobili smernice za definisanje tačne procedure koju treba primeniti, kako bi uspešno pregovarali sa postojećim i potencijalnim klijentima, preko Internet komunikacionih servisa.


 

   Na brojna pitanja i nedomice predstavnika privrede, odgovore su dali: Nebojša Skenderović, WSD, Executive chairman/founder Nesk WebArt i Boris Teodosijević, Chief Executive Officer/Founder kompanije. Učesnici seminara, u vreme pauze imali su priliku da uživaju u degustaciji sicilijanskih vina, od autohtonih vrsta groždja: crno “Nero d’Avola” i belo “Inzolia. Degustaciju je u dogovoru sa organizatorima skupa, pripremila gospođa Marta Ručigaj, vlasnica i direktorka kompanije "168 doo Beograd".

Komentari(0)
Napiši komentar
Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti.
Zbog spama
unesite kod: