TRADICIONALNI JUNSKI SUSRET “SAM” ČLANOVA I PRIJATELJA ASOCIJACIJE

20/06/2012

   U sredu 20. juna 2012. Srpska asocijacija menadžera održala je svoj 6. tradicionalni Junski susret menadžera u ambijentu restorana Kalemegdanska terasa. U prijatnom ambijentu uz preko 250 zvanica, članovi Srpske asocijacije menadžera ugostili su gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa. Pozdravljajući prisutne, bivši i sadašnji prvi čovek prestonice, izrazio je uverenje da će Srbiji biti bolje. Ne toliko zahvaljujući političarima već normalnim trendovima koji dolaze, ocenio je Đilas.

   Obraćajući se brojnim članovima i prijateljima SAM-a, predsednik te asocijacije Bojan Radun istakao je da uprkos krizi, institucionalnom vakumu u kome se nalazi Srbija u postizbornom periodu, treba misliti i raditi na unapređenju poslovnog ambijenta i učiniti ga privlačnim i domaćim i stranim investitorima.

   Među brojnim uglednim gostima menadžerima, predstavnicima diplomatskog kora u Srbiji, tradicionalnim Junskim susretima menadžera, prisustvovale su članice Udruženja Klub Prvih žena, Ivana Zeljković, Anja Ivana Milić koje su ujedno i članice SAM-a i Marija Rašeta Vukosavljević i Jelena Nikolić.

Komentari(0)
Napiši komentar
Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti.
Zbog spama
unesite kod: